ONZE BIEREN
Onze radicale speciaal bieren worden in kleine oplages gebrouwen, met meer ingrediënten dan alleen water, mout, hop en gist. Ervaar de smaak uit eerste hand. Proef de robuuste melanges van exotisch fruit, hops, koffie, specerijen en kruiden.
Apinti
Apinti is een van onze specialiteitsbieren (variant van de duitse Kölsch. Een heerlijk goudkleurig bier van hoge gisting, licht van smaak waar je niet genoeg van kunt krijgen. Gebrouwen met respect voor cultuur en traditie.
-
Details: alc. 4,8 - 5,2% // IBU's 30. 192 calorieën, portie van 12 oz
-
Stijl: Kolsch
-
ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, gist en hop.
-
Serveertemperatuur: 6-8°C
-
Voedselcombinaties: Cuisine (curry, Thais) Kaas (aards; Camembert, Fontina, nootachtig; Asiago, Colby, Parmezaanse kaas, scherp; Gorgonzola, Limburger) Algemeen (salade, aperitief) Vlees (gevogelte, vis, schaaldieren)_cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_
-
Glaswerk: pintglas (of Becker, Nonic, Tumbler), tulp, extra groot wijnglas
Kromanti Dubbel
Kromanti Dubbel is een traditioneel zwaar Surinaams kloosterbier van hoge gisting met een uiterst rijk, karamelachtig en moutig smaakpalet. Kromanti is het dubbel waard om met al uw zintuigen geproefd te worden en brengt u naar hogere sferen, gebrouwen met respect voor cultuur en traditie.
-
Details: alc. 10,2% // IBU's 30. 192 calorieën, portie van 12 oz
-
Stijl: Kloosterbier
-
ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, suiker, hop, gist
-
Voedselcombinaties: keuken (barbecue) kaas (scherp; blauw, cheddar, scherp; gorgonzola, Limburger) vlees (rundvlees, gegrild vlees)
-
Glas: borrel, tulp, beker (of kelk), extra groot wijnglas
-
Serveertemperatuur: 6-8°C
Sabaku
Sabaku is een fris en fruitig witbier. Heeft een heel lichte body, is erg verfrissend en hoppig. Altijd gekruid, meestal met koriander, sinaasappelschil met een lichte smaak van grapefruit en andere excentrieke kruiden op de achtergrond. Gebrouwen met respect voor cultuur en traditie.
-
Details: alc. 7 - 7,2% // IBU's 30. 192 calorieën, portie van 12 oz
-
Stijl: Belgisch Blond
-
ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, koriander, kruiden, gist en hop.
-
Voedselcombinaties: Cuisine (curry, Thais) Kaas (aards; Camembert, Fontina, nootachtig; Asiago, Colby, Parmezaanse kaas, scherp; Gorgonzola, Limburger) Algemeen (salade, aperitief) Vlees (gevogelte, vis, schaaldieren)_cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_
-
Glaswerk: pintglas (of Becker, Nonic, Tumbler), tulp, extra groot wijnglas
-
Serveertemperatuur: 6-8°C
Kwaku Porter
Kwaku is een klassieke dubbele Engelse porter bier met een grote schuimkraag, tonen van veel donkere fruit, koffie, chocola en moutig smaakpalet. En natuurlijk gebrouwen met respect voor cultuur en traditie.
-
Details: alc. 6,4 - 8,8% // IBU's 30. 192 calorieën, portie van 12 oz
-
Stijl: Engelse portier
-
ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, kruiden, gist en hop.
-
Voedselcombinaties: keuken (barbecue) kaas (scherp; blauw, cheddar, scherp; gorgonzola, Limburger) vlees (rundvlees, gegrild vlees)
-
Glaswerk: borrel, tulp, beker (of kelk), extra groot wijnglas
-
Serveertemperatuur: 6-8°C
Ginger Pale Ale
Een smaakvolle Surinaams Gember Pale Ale, subtiele moutige smaken met een uitgebalanceerde zoete ondertoon afgewerkt met de onmiskenbare vurige smaak van echte gember met een gemiddelde bitterheid op basis van ons geheime familierecept.
Details
alc. 5,2% // IBU's 30
192 calorieën, portie van 12 oz
Stijl: Surinaams Specialiteitenbier pale ale
ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, gember, kruiden, gist en hop.
Serveertemperatuur: 6-8°C